Det Nyes store beautynummer er ute i butikkene, og nydelige Gine Margrethe Larsen pryder denne utgavens forside.

23-åringen jobber til daglig som markedsansvarlig for klesmerket Line of Oslo og blogger på ginemargrethe.com. Hun hadde vært på fotografering hos oss, til en reportasje om hvilke sminkeprodukter hun ikke klarer seg uten, da vi ringte henne opp noen dager senere.

Overraskende samtale

"Bildene av deg ble så fine at vi ønsker å ha deg på forsiden", sa vi til Gine Margrethe på telefon.

På dette tidspunktet satt hun alene i kleslageret på jobben sin. Hun måtte se seg rundt for å forsikre seg om at hun ikke var i ferd med å bli lurt med skjult kamera.

- Jeg tenkte bare "WHAT? Du tuller? Lille meg?". Det gikk ikke helt opp for meg, men herregud så artig. Og litt skummelt. Den mandagen ble i alle fall ikke en blåmandag, sier hun nå, tre uker etter telefonsamtalen.

Nå ser hun seg selv i bladhyller over hele byen, og instagram flommer over av jenter fra hele landet som tagger henne i bilder av magasinet.

- Jeg skvetter litt hver gang jeg ser det, ler hun. - Men det er først og fremst utrolig stas, jeg er veldig ydmyk over å få være på coveret.

- Perfekt for Det Nye

Gine Margrethe syntes selv det var uvirkelig å komme på et magasincover, men det var selvfølgelig ikke helt tilfeldig at det var akkurat hun som fikk fronte høstens store skjønnhetsnummer.

- Gine Margrethe er en perfekt forsidejente for Det Nye, sier redaktør Mari Midtstigen.

- Hun er slående vakker på en veldig jordnær og sympatisk måte, og ikke minst har hun et vanvittig fint smil. Det er et bilde man blir glad av å se på, og det er jo et drømmeutgangspunkt for å lage et cover man blir trukket til i butikkhylla.

Midtstigen mener Gine Margrethe har det berømte "lille ekstra".

- Hun ser ut som en jente du har lyst til å bli kjent med, slik sett personifiserer hun Det Nye-ånden vi prøver å skape i bladet.

Det Nyes skjønnhetsnummer er i salg nå.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!