Fra sommersøt til høstvakker på 1-2-3

Overgangen mellom sommer og høst kan være en utfordring for hud og hår, og det kan også være vanskelig å finne en fin makuplook som passer denne mellomsesongen.

Slik får du looken:

Plei gløden du har i huden etter sommeren med masse fuktighet. De fleste av oss trenger litt hjelp for å oppnå et perfekt underlag. Heldigvis finnes det mange gode foundations, som du kan bruke etter behov. Prøv for eksempel Lancôme Teint idole silky mat foundation, kr 310. Dekk til eventuelle urenheter og mørke ringer under øynene med en concealer, og legg en kremhighlight på kinnbeina, neseryggen og i amorbuen.Vår favoritt er Stila All over shimmer luminizer, kr 166. En rosa rouge lagt midt på kinnet gir en søt effekt, husk å smile til deg selv i speilet når du påfører den! Miyo Cheeky blush i fargen sorbet, kr 49. gir akkurat den rette gløden du trenger for denne årstiden. Marker brynene og gre dem i en bred form. Prøv Make Up Store Duo brow, kr 185.som du påfører med egen brynspensel. Fest løsvipper ved hjelp av en pinsett, og dytt dem på plass med en tynn pensel. Make Up Store har mange å velge mellom, både lange og kortere varianter, kr 95. Legg to lag maskara i dine egne vipper slik at de blander seg med løsvippene. Akkurat nå elsker vi mascaraen fra Bobbi Brown, kr 220. Avslutt med en lys, rosa gloss på leppene som for eksempel Make Up Store Lipgloss i fargen zol, kr 125.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!