I TOPPEN: RAB Neutrino Plus får samme poengsum som Norrøna Falketind down 750, men vurderes likevel som en god nummer to.

I TOPPEN: RAB Neutrino Plus får samme poengsum som Norrøna Falketind down 750, men vurderes likevel som en god nummer to. © Foto: Produsenten

Kort sagt:

+ God lengde

+ Lav vekt og lite pakkevolum i forhold til isolasjonsevne

+ Generelt gode løsninger og pene detaljer

+ Meget god dunkvalitet


- Lite negativt å finne på dette produktet

Totalvekt i størrelse. L: Cirka 750 gram.

Dun: Minimum 90% Øst-europeisk.

Fyllvekt: 275 gram.

Dunspenst: 800 US.

Annet: Pertex Endurance rip-stop ytterstoff med 1000 millimeter vannsøyle. Pertex Quantum innermateriale, bokskonstruksjon.

Kjøpsinformasjon: Kruse Topptur , tlelefon 32 06 19 66.

Les hele saken


">

Spesifikasjoner

Produsent RAB
Pris 3999

Konklusjon

Meget god jakke med bra lengde, grei egenvekt og lite pakkevolum i forhold til isolasjonsegenskaper.

Generelt meget gode løsninger og pene detaljer. Meget god, fast hette som følger hodets bevegelser bra og isolerer godt. Når hetten ikke er i bruk gir den meget god isolasjon rundt nakke, hals og nedre del av hodet.

Børstet mikrofiber inn mot haka. Vannavvisende glidelås i front med isolert vindklaff på innsiden. To store isolerte frontlommer, også med vannavvisende glidelåser.

To innerlommer, en stikk og en med glidelås. Grei størrelse. Formsydde ermer, elastikk og borrelås rundt håndledd.

Meget godt kompromi mellom vekt, isolasjon og pakkevolum. Oppleves behagelig på og gir lite kondens på innsiden. Ytterstoffet tåler bra med fukt.

Meget godt valg for deg som skal ha en varmejakke med god lengde som ikke tar for stor plass i sekken og en jakke til daglig bruk på kalde dager.

En av testernes favoritter. Anbefales. Vi gir også denne toppkarakter, men Falketind fra Norrøna rangeres fremfor av testerne.Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!