AMANDA SEYFRIED: Søte Amanda /23) har vokst seg fra å være en litt kjedelig ungjente til å bli et friskt pust på den røde løperen. I kjole med perler og paljetter fra Peter Pilotto vrikelig stråler hun. Morsomme detaljer gjør looken til en hit. Håret har myke bølger, og de sotede katteøynene gir en lekker kontrast til den litt uskyldige stilen. Amanda krysser med andre ord av i alle de riktige boksene med dette antrekket.

KUL KJOLE: Amanda Seyfried i en lekker kjole med paljetter og perler fra Peter Pilotto. © Foto: Stella Pictures

Paljetter passer til enhver fest!

Dette vet tydeligvis stjerner som blant annet Amanda Seyfried som stilte i en fargerik kjole med paljetter og perler fra Peter Pilotto på The Glamour Women Of The Year Awards tidligere i år.

Med bølgete hår og sotede katteøyne ga hun antrekket en kontrast til den litt uskyldige stilen.

La deg inspirere av flere kjendiser i billedgalleriet!

Sienna Miller stilte i en Balmain-kjole til den nette sum av 140 000 kroner da hun deltok på en Broadway-premiere, mens Katy Perry bommet litt med sin sorte Christian Lacroix-kjole på filmpremieren til This is it nylig.

Les også:

29 trendy gaver til kjæresten

24 trendy gaver til venninnen

La det skinne

Se Kari Traas kule leilighet

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!