Gullkjole fra Gina Tricot, kr 499. Røde lakksko fra Brian Atwood/ Net-a-porter, ca 4000 kr. Cocktailring fra Mango, kr. 149.

Det Nyes Vibeke Stiansen gir deg sine beste festtriks. Gullkjole fra Gina Tricot, kr 499. Røde lakksko fra Brian Atwood/ Net-a-porter, ca 4000 kr. Cocktailring fra Mango, kr. 149.

Hva er sesongens mest trendy partyantrekk?

- Et antrekk overstrødd med paljetter får garantert opp feststemningen. Enten du velger kjole, bukse, dressjakke eller bolero med paljetter, er glamfaktoren definitivt sikret.

- Hva slags tilbehør bør jeg satse på denne sesongen?

- Ingenting er som et par skyhøye og sexy stiletthæler om du ønsker å imponere - hvis du klarer å gå på dem. Perfekt for deg som er lav, og en ekstrabonus for deg med lange ben. Glem heller ikke en kul cocktailring!

- Hva velger du selv til fest?

- En kjole i sterke farger, som rød eller blå, gjerne kjøpt på en retrobutikk. Eventuelt en svart kjole, som jeg matcher med strass eller hvitt tilbehør. Enkelt og elegant, og litt Coco Chanel-inspirert. Jeg liker å kle meg etter humøret, men det blir ikke fest uten høye hæler.

- Hva bør jeg alltid ha i veska?

- Et par reservestrømpebukser. Det hjelper ikke om kjolen er aldri så fin om strømpene rakner. Det ser bare billig ut. Punktum finale.

- Om alt annet går galt, hva redder festen?

- Den røde leppestiften! Jeg klarer meg rett og slett ikke uten, og synes flere burde bruke knallrød leppestift på fest.

Se også:

Proffe sminketriks

Vinterens hotteste hårtrender

Lys opp med funky tilbehør

24 trendy venninnegaver

Share

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!