Kledd i Chanel og garantert med godlukten bak øret ankom Audrey Tatou den røde løperen i Tokyo. Der var det duket for premiere på filmen «Coco før Chanel».

Dufter etter Kidman

Audrey Tatou, som virkelig ble verdenskjent da hun spilte hovedrollen i filmen «Den fabelaktige Amelie fra Montmartre» (2001), sier hun er stolt over å være Chanel No5s nye ansikt, etter Nicole Kidman.

«Coco før Chanel» handler om tiden før Coco ble en berømthet i motebransjen. Fra hun var sangerinne på cabareter, fram til hun bokstavelig talt revolusjonerte motebransjen.

Kvinne med en framtid

Chanel No5 er historiens mestselgende godlukt, og Coco Chanel mente selv at en kvinne uten parfyme, er en kvinne uten framtid.

Chanel har bidratt med både klær og opptakssteder til filmen, men en talsperson sier at det er helt tilfeldig at Tatou samtidig dukker opp i en reklamefilm som den berømte duftens nye fjes.

Se Audrey i Chanel-reklamefilmen her:

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!