Kort sagt:

+ Lett å påføre


- Fjerner ikke all øyesminke som den burde

- Kan svi noe i øynene

- Gir noe tørrhet i etterkant

- Gir noe fetthet rundt øynene

Produsenten sier:

Decléor Eye Make-Up Remover Gel, All Mascaras er mild, beroligende, fuktighetsgivende og oppfriskende. Den fjerner effektivt alle typer øyemakeup og er basert på rene plantearomatiske ingredienser.

Den passer de mest sensitive øyne samt kontaktlinsebrukere, samtidig som den fjerner øyemakeup perfekt, også de fleste typer vannfast maskara.

Dette sa testerne om Decléor Eye Make-Up Remover Gel, All Mascaras

- Ser fin ut og lukter godt, men den svir!

- Blir fort fettete rundt øynene, men sminken går greit av.

- Den fjerner ikke så godt eyeliner og maskara. Føles litt tørr på huden etter bruk.

- Følte at den var litt for geléaktig når du hadde den på bomullspads og du må bruke litt mye. Det var kaldt/kjølig når man la på padsene på øynene - behagelig, men etter hvert begynte det å svi noe.

- Noe tørrhet i øynene i etterkant.

Les hele saken
forhandlerliste.

">

Spesifikasjoner

Produsent Decléor
Pris 299

Konklusjon

En sminkefjerner som i følge de fleste i testpanelet ikke fjerner eyeliner og maskara særlig enkelt. Sminkefjerneren svir også litt i øynene og gir noe tørrhet i etterkant. Man blir også litt fettete rundt øynene.

Størrelse: 150 ml.

Kjøpetips: Du får kjøpt dette produktet på hudpleieklinikker som fører Decléor, samt på nettet. Se også forhandlerliste.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!