Helena Bonham Carter

EKSENTRISK: Helena Bonham Carter har sin egen stil. Her i blått, grått, sjokkrosa skjørt og babyrosa flipflops. © Foto: Stella Pictures

Det er vanskelig å tro at Helena Bonham Carter er en del av den glamorøse filmbyen Hollywood når man ser bilder av henne på privaten. Men samtidig er det godt å se at noen tør å være seg selv og gå mot strømmen!

Se sist ukes verst kledde her

Egen stil

Vi må innrømme at dette faktisk ikke er det verste vi har sett av Helena. Skuespilleren går sine egne veier, og er dermed ikke redd for å kle på seg akkurat det hun vil, og ikke det andre forventer av henne.

Mandag tok Helena Bonham Carter med seg barna ut til lunsj i Malibu. Som vanlig hadde hun rasket sammen noen plagg fra klesskapet og tatt de på seg. Så gikk hun ut av huset uten å tenke noe mer over den saken.

Babyrosa platå

Eksentriske Helena har satt sammen et antrekk bestående av en blå blusetopp, grå strikket kardigan og et flagrende, sjokkrosa skjørt. På toppen av det hele har hun valgt rød sløyfe i det bustete håret og babyrosa platå-flipflops!

Pussig sammensetning, men hun skal ha kred for sin særegne stil!

Les også:

Ukas best kledde

Slik ødelegger du håret

Derfor skal du droppe babyvekten

Avstemning

Hva synes du om Helena Bonham Carters antrekk?

31% stemmer
Vakkert!
27% stemmer
Tja...
42% stemmer
Kjære vene, hva er det hun tenker på?
Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!