Sienna Miller

OLD FASHION: Sienna Miller stråler i denne kjolen fra YSL. © Foto: Stella Pictures

Sienna Miller bommer sjelden med antrekket. Nok en gang har den stilsikre skuespilleren truffet blink.

Det var under premieren av «G.I. Joe: The Rise of Cobra» i Los Angeles at Sienna Miller tok pusten fra fotografer og publikum. I denne gullkjolen fra Yves Saint Laurent stilte hun alle sine skuespillerkollegaer i skyggen.

Se sist ukes best kledde her

Gjennomført glamour

Unge frøken Miller fikser alle stiler. Fra hobo til chic, fra klassisk til retro. Her er det den gammeldagse glamouren som får en dose Sienna Miller.

Miller, som har en av hovedrollene i «G.I. Joe: The Rise of Cobra», gjør alt riktig med dette antrekket. Med en så detaljrik kjole kan det enkelt bli for mye. Da krever det at man kjører en gjennomført stil.

Topp styling

Den øglemønstrede kjolen i silke og chiffon er et blikkfang i seg selv, men gjøres bare bedre med smykkene fra H. Stern. Sienna topper det hele med en makeup og et hår fra himmelen.

Øynene er sminket naturlige med maskara og eyeliner, mens fokuset trekkes til de dyprøde leppene. Neglene stjeler ikke oppmerksomheten med en nude neglelakk.

Sienna hadde nok ikke trukket noe tilfeldig ut av klesskapet til premieren denne kvelden. Her vanker det stilpoeng i massevis!

Les også:

Pakk bort disse klærne

Slik får du en feminin sminkelook

Quiz: Hvor god er du i senga?

Tilbake tilKlikk Mote

Avstemning

Hva synes du om Sienna Millers antrekk?

88% stemmer
Nydelig!
8% stemmer
Jeg må kanskje venne meg til det?
4% stemmer
Nei, æsj!
Sienna Miller

GJENNOMFØRT: Sienna Miller gjør maks ut av denne kjolen. Legg merke til det steinbesatte brystet, kjolens rygg og Siennas matchende smykker. © Foto: Stella Pictures

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!