Ashlee Simpson-Wentz

KUL: Ashlee Simpson-Wentz er både stilig og avslappet i dette antrekket. © Foto: Stella Pictures

Playsuiten har vært en favoritt blant Hollywood-kjendisene i sommer. Nå har den blitt en favoritt i redaksjonen også.

Se sist ukes best kledde her

Hot farge!

Ashlee Simpson-Wentz bærer den trendy playsuiten med stil. Ikke bare en den helt i tiden og fremhever Ashlees flotte bein. Playsuiten er også helt riktig farge, både for den rocka Ashlee og for sommeren og høstens motebilde.

Les også: Sommerens heteste farge

Til playsuiten har Ashlee valgt svarte accessoirer. De svarte høye sandalene er rocka og kule, det løse halssmykket gir antrekket et ekstra piff og den svarte neglelakken utgjør prikken over i-en.

Sotete øyne

Ashlee går for en mørk makeup til det sterkt fargede antrekket. Øynene er sminket med mørk liner og skygge som er dratt ut for å gi et sotete uttrykk. Leppene har Ashlee beholdt i sin naturlige farge, bare med litt gloss på.

Lekent, rocka og elegant på samme tid.

Les også:

Ukas verst kledde

Slik får du sotede øyne

Tilbake til Klikk Mote

Avstemning

Hva synes du om Ashlee Simpson-Wentz' antrekk?

77% stemmer
Søtt og kult!
19% stemmer
Tja, vet ikke helt.
4% stemmer
Fysj og fy!
Ashlee Simpson-Wentz

SOMMERLIG: Ashlee Simpson-Wentz er både rocka og søt i den blå jumpsuiten og de svarte statementskoene. Legg også merke til den svarte neglelakken! © Alle foto: Stella Pictures

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!