Tidligere i sommer ble det kjent at Victoria Beckham skal ha fjernet mesteparten av silikonet i brystene. Årsaken var at hun var lei av imaget som forkjælt fortballfrue.

Elendig selvsprayer

Det er imidlertid ikke bare puppene som driver Posh til vanvidd.

Hun er nå blitt så lei av sin friskt appelsinfargede hud at hun har hyret inn en ekspert til å gi henne den perfekte brunfargen.

Den 35-årige eks-krydderjenta er en stor fan av selvbruningsspray, men har erkjent at ikke er så flink til å påføre den.

Egen spray-mann

Hun er da også ved mange anledninger blitt observert med kroppsfarge som et Donald-nebb, og dette skal hun altså få en slutt på ved å ansette en personlig selvbruningsassistent.

Jimmy Coco er ekspert på området, og har derfor fått jobben med å oppsøke Posh to ganger i måneden hjemme i Los Angeles-villaen deres. Her skal brunmaleren gå til verket med en snedig høytrykkspistol.

- Da vi møttes hadde Victoria den verste selvbruningsbrunfargen ever. Hun var knall oransje, sier Jimmy Coco til Daily Mail.

Ikke slankere

- Victoria er klar over at solen kan være skadelig for huden, men hun vil samtidig ha en sunn og naturlig lød - og det kan jeg gi henne, sier Jimmy.

- Jeg kan også få folk til å se slankere ut med selvbruningsspray. Men det blir ikke nødvendig i hennes tilfelle, legger han lakonisk til.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!