Kort sagt:

+ Lett å påføre

+ Gir fin jevnhet

+ Føles myk og god på leppene


- Smitter lett av

- Sitter ikke så lenge som lovet

Produsenten lover:

Lipgloss med kremkonsistens. Smelter i leppene og tilfører mykgjørende pleie. Den fuktighetsbevarende effekten varer i 6 timer. Intens farge kombinert med lipglossens gjennomsiktighet gir et naturlig look. Finnes i flere farger.

Dette sier testerne om Dior Rouge Cream Gloss Lip Gloss

- Føles kjempeherlig på leppene, flott konsistens og jeg likte fargen veldig godt. En rolig glans som jeg foretrekker på lipglosser! Jeg føler meg ikke som en fjortis med denne på. Lett å påføre, men kan komme litt utenfor kanten, men dette går enkelt vekk med fingrene,

- Føles myk og fin, som en leppepomade. Sitter greit. Enkel å påføre og gir fin glans og jevnhet.

- Den føles deilig på leppene, gir god fuktighet. Må gi den touch-ups ellers ser den fin ut også etter at den har vært en stund på leppene. Den ser eksklusiv ut!

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Lett å påføre og gir en flott jevnhet. Den føles god og myk på leppene.

Selve glansen sitter en stund, men fargen falmer/smitter av ganske lett, så den lever ikke opp til forventningen om at den skal sitte i seks timer. Trenger jevnlige touch-ups for å holde seg fin.

Den ser eksklusiv ut.

Enkelte mener at kosten gjør det litt grisete å påføre glossen.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!