Kort sagt:

+ God konsistens

+ Fin blankhet

+ Lukter og smaker godt


- Kommer litt for mye ut av tuben

- Mister glansen litt for fort

- Står ikke hvor lenge den skal sitte

Produsenten lover:

Lipgloss i fem herlige, friske og blanke nyanser med flott glans. Transparente farger og super behagelige på leppene. Glossen er enkel å ta med seg. Har en presis applikator.

Dette sa testerne om Oriflame Gloss Booster

- Likte denne veldig godt. Flott konsistens. Føltes bra ut på leppene og ga en flott glans, som ikke var for barnslig. Frisk lukt, og fin farge

- Smakte tyggis av den - god smak. Kunne vært litt mer glans i den. Går bort etter 2-3 timer. Ellers en veldig god gloss.

- Det kommer mye gloss ut av tuben, ved påføring. Og derfor litt vanskelig å få den jevn. Glossen sitter ikke lenge. Men god smak.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Lipglossen har en flott konsistens, den føles bra på leppene og gir en flott glans. Smaker godt. Helt grei å påføre, men litt vanskelig å få den helt jevn. Noe vanskelig å regulere mengden som klemmes ut av tuben. Sitter godt, men blankheten i glossen forsvinner litt for fort.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!