Britney Spears for Candie's

I HØYET: Britney Spears i sexy reklame for kleskjeden Candie's © Skjermdump: Candie's

Britney Spears er i vinden for tiden. Popularitetskurven har steget siden hun kom ut med ny musikk og la ut på turné i vår.

Med en stigende popularitet er det igjen på tide at et klesmerke kan invitere til en attraktiv kontrakt med popprinsessen.

Igjen har det blitt sluppet bilder av Britney i Candie's-antrekk. Denne gangen er det gårdsjente som ser ut til å være tema for kampanjen, og Britney gjør en god jobb i å hente fram sørstatsminner fra barndommen i Louisiana.

På et bilde fra kampanjen ligger Britney og slynger seg i rosa høy, i et hverdagsantrekk fra Candie's. På et annet viser hun fram en søt, rutete kjole med svarte pumps med reim over foten.

Brukes i musikkvideo

Britney synes klærne fra Candie's er så fine at hun har bestemt seg for å bruke dem i sin nye video, «Radar» i tillegg til reklamekampanjen.

- Det er så spennende å bruke klær fra Candie's i videoen til «Radar». Jeg likte spesielt godt jeansene og de søte kjolene, som er helt perfekte til temaet i videoen min, sier Britney i en uttalelse i forbindelse med de nye bildene.

Retusj-kritikk

Bildene fra kampanjen har møtt kritikker angående bruk av retusjering av bildene. Candie's har selv uttalt til PerezHilton.com at Britney så i utgangspunktet så bra ut, at de ikke hadde behov for å retusjere mye på bildene. Se bildene før og etter retusjering her.

Les også:

Juks deg brun på 1-2-3

Tilbake til Klikk Mote

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!