Hayden Panettiere er aktuell i den romantiske high school-komedien «I love you, Beth Cooper»

Det kan se ut som om filmselskapet synes at Hayden Panettiere (19) ikke er helt utvokst, skriver Daily Mail. Men det finnes metoder for å hjelpe naturen litt på vei...

Hjelpende hånd

19 år gamle Hayden ruver ikke akkurat i terrenget med sine 153 centimeter. Og hun er velproposjonert, for å si det sånn.

Under filmfestivalen i Cannes fikk vi se henne i en sebramønstret bikini som avslørte størrelsen på bysten hennes.

Markedsføringsmaskinen til Twentieth Century Fox lar seg ikke avspise med A-cuper.

Hayden Panettiere er liten og søt. For liten, mener filmselskapet. © Foto: Twentieth Century Fox

Les også:

Hot som Hayden

La puppene mine være!

Så i stedet for å vente på at Hayden eventuelt gror seg til et salgbart bystemål, har de vært litt kreative med den digitale bildebehandlingen.

Nerdens beste natt

I «I love you, Beth Cooper» blir high school-jenta Hayden Panettieres rollefigur (Beth Cooper) utsatt for en kjærlighetserklæring fra den aller største nerden - under hans avslutningstale foran hele skolen.

Han blir smått overrasket da Beth banker på døren hans samme kveld, fast besluttet på å gi ham hans livs beste natt. Like overrasket - men ikke like blid - blir Beths ekskjæreste, som nå er soldat i hæren

Du kan se et klipp fra filmen her.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!