Jessica Biel

VAKKER: Jessica Biel strålte i den flotte Versace-kjolen. © Foto: Stella Pictures

Under den store motegallaen Costume Institute i New York mandag var det mange stjerne som hadde tatt på seg det fineste de hadde for å vise seg fram på den røde løperen. Men ingen stjerne skinte like sterkt som Jessica Biel.

Kjæresten som tilbehør

Jessica kom sammen med kjæresten Justin Timberlake, som også var en av kveldens verter. Normalt sett skulle dermed motebevisste Justin ha kuppet rampelyset, og Jessica ville fått rollen som det perfekte tilbehør i hans høyre arm. Men mandag kveld ble rollene byttet om.

I en blodrød kjole fra Versace Ateliers vårkolleksjon strålte Jessica om kapp med blitzlampene. Diamantene er fra smykkedesigner Fred Leighton, og skoene fra Christian Louboutin.

Se sist ukes best kledde her!

Trendy, elegant og sexy

Kjolen er perfekt til en motegalla - Jessica treffer blink på alle punkter. Det asymmetriske snittet med knekort foran og lang bak er supertrendy. Stoffet, slepet, rysjene og de flotte smykkene gjør antrekket elegant og eksklusivt. Siden kjolen er stroppeløs er Jessicas veltrente armer og rygg godt synlig i den knallrøde kjolen: sexy!

Jessica skal også ha pluss for at hun har satt opp håret og har valgt å droppe vesken. Da ville det blitt for mye.

Les også:

Alt om vårmotene

Finn klær til din fasong

Avstemning

Hva synes du om Jessica Biels gallaantrekk?

71% stemmer
Noe av det flotteste jeg har sett
26% stemmer
Sånn passe
3% stemmer
Helt forferdelig
Jessica Biel

FLOTT PAR: Jada, Justin - du er en flott mann. Men ved siden av din vakre kjæreste blir du hennes tilbehør. © Foto: Stella Pictures

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!