Jennifer Garner

GLAMORØS: Jennifer Garner på filmpremiere i Hollywood. © Foto: Bulls

De er under fire måneder siden hun ble mamma for andre gang. Siden fødselen har Jennifer Garner (37) fått en lykkeklump til å holde styr på. Med et spedbarn på armen og en treåring som drar i den andre armen, kan vi forstå at det er vanskelig å holde glamourkontoen full. Dermed har det blitt mye slitte jeans, badekåper og joggebukser på skuespillerinnen den siste tiden.

Se sist ukes best kledde her!

På mandag var joggebuksa byttet ut med en lekker svart kjole fra Rachel Roy i anledning premieren av hennes nyeste film, «Ghost of Girlfriends Past», i Hollywood. Smykkene i gull og grønt er fra Neil Lane. Vesken i gull gir mer liv til antrekket.

Les også: Kle deg naken

Flatterende fasong

Det er ingen tegn til at Jennifer fødte for knappe fire måneder siden i den fotside svarte kjolen. Kjolen har en slik passform at den skjuler mageregionen og draperer brystpartiet og får det til å se mindre ut.

Jennifers sminke er strålende og glamorøs, og fremhever hennes brune øyne og sterke beinstruktur. Håret er lagt i tilfeldige bølger for å bryte det elegante med en røffere look.

Les også:

Sexy sko til under 1000 kr

Alt om vårmotene

Avstemning

Hva synes du om Jennifer Garners comeback til den røde løperen?

69% stemmer
Nydelig!
26% stemmer
Vet ikke helt jeg. Det er noe som ikke stemmer.
5% stemmer
Ikke min stil i det hele tatt.
Jennifer Garner

GULL OG GLITTER: Jennifer Garner livner opp den svarte kjolen med tilbehøret. Veska, kjedet og armbåndene tiltrekker seg ekstra oppmerksomhet. © Foto: Bulls

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!