Nicky Hilton

ROMANTISK: Nicky Hilton minner om at det nærmer seg sommer i denne Valentino-kjolen © Foto: Stella Pictures

Den mest trendy Hilton-søsteren ser nydelig ut i dette antrekket!

Det var på premieren til designeren Valentinos dokumentarfilm, «Valentino: The Last Emperor», at Nicky Hilton satte alle de andre stilige kjendisene i skyggen. Nicky er elegant uskyldig, søt og leken i den lette, hvite blondekjolen fra Valentino.

Se sist ukes best kledde her

Med en kjole i blonder og små perler, gjør Nicky rett i å tone ned på tilbehøret. Ørepynten er ikke prangende og et smykke i halsen er ikke nødvendig.

Nicky pleier vanligvis å ha håret hengende ned, men gjør en elegant vri på sveisen til dette antrekket. Hun har valgt å sette opp håret, noe som var helt bevisst på grunn av kjolens snitt.

- Toppen på kjolen var så vakker at jeg ikke ville dekke den til med håret mitt. Kjolen var veldig feminin og delikat, så jeg ville at håret mitt skulle matche den stilen, sier Nicky ifølge hollywoodvibe.net.

De hudfargede skoene fra Christian Louboutin er helt i tiden, og tar ikke blikket vekk fra den romantiske, sommerlige kjolen.

Sminken kunne vært mer diskret til de lyse plaggene, men Nicky er fortsatt svært sofistikert og elegant. Det kan vi ikke si om storesøster Paris...

Samleartikkel: Ukens best kledde

Hva synes du om Nicky Hiltons romantiske look? Stem under!

Les også:

Gjør garderoben klar til våren

Ti ting å glede seg til

Avstemning

Hva synes du om Nicky Hiltons nye look?

83% stemmer
Sofistikert og vakker!
17% stemmer
Kjedelig og livløst
0% stemmer
Ingen kan slå Paris
Nicky Hilton

RIKTIG TILBEHØR: Nicky Hilton går for hudfargede peeptoe-sko og lite smykker til Valentino-kjolen. © Foto: Stella Pictures

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!