Denne kampanjen vil skaffe henne massevis av mannlige fans.

Jentungen til Bob Geldof er født under en heldig stjerne, kan det synes.

Store penger - små pupper

Mens andre toppløse soltilbedere må nøye seg med anerkjennende blikk og skingrende plystrelyder, fikk Peaches sporenstreks tilbud om modelljobb etter at hun viftet litt med varene på stranden.

Selv om de aktuelle puppene er mer i fersken-klassen enn melon-divisjonen, forhindrer det ikke at Michelle Mone vil gi Peaches er sekssifret beløp (og da snakker vi britiske pund!) for å bli deres modell.

Kvinnelige kurver

- Michelle syntes Peaches er perfekt til å stå modell for sexy undertøy. Hun har flotte, kvinnelige kurver, sier en kilde til News of the World.

Peaches Geldof.

HEKSER: Season of the witch-kampanjen skaffet både Peaches (t.h.) og Agent Provocateur mye oppmerksomhet. © Skjermbilde: Agent Provocateur

En annen moteekspert sier:

- Peaches har en ufattelig sexy kropp og er som skapt for denne kampanjen. Den vil skaffe henne massevis av mannlige fans.

Unge Geldof har tidligere posert for undertøysmerket Agent Provocateur. Pussig at ikke selve kjempen av sexy undertøy - som faktisk heter Peaches Lingerie - har signert med henne.

Les også:

Peaches skilles

- Jacko koste meg da jeg var åtte

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!