I den populære tv-serien «Gossip Girl» spiller Leighton Meester den snobbete overklassejenta Blair Waldorf som er oppvokst og bor på Upper East Side i New York.

Blair sin mote- og skjønnhetssans er upåklagelig, men Leighton er like polert og perfekt privat.

Vi forteller deg hvordan du får hennes vakre sminkelook ved hjelp av seks enkle steg.

Les også: Se New York fra en ny vinkel

Slik gjør du:

1. Brun og skinnende hud er to viktige stikkord for å få looken til frøken Meester. Bruk derfor en primer med mye glans. Du kan eventuelt også blande litt kremskimmer inn i foundationen din, som bør være en gyllen type.

2. Velg en frisk rouge som du legger sentrert på epleskinnene. En varm rosatone er fin til gyllen hud. Bruk gjerne rouge med skimmer slik at huden får ekstra glans.

3. Legg en helt lys skimmerskygge fra vippekanten og opp til øyenbrynene. Marker globalen med en varm bruntone, og bruk en kost til å duse fargene sammen. Det skal være lysest på øyenlokket og mørkest i globalen.

4. Bruk en våtliner til å markere øynene med. La formen være tynnest innerst mot øyekroken, og husk at avslutningen skal være sylskarp. Formen skal være tykkest på midten.

5. Ram inn øynene med svart maskara på over- og undervippene.

6. Til gyllen hud er ofte rosa leppestift eller gloss fint. Velg selv hvor blanke lepper du ønsker.

Les også:

Få Miranda Kerr sine dådyrøyne

Rougen redder deg

Slik får du partylook på 1-2-3

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!