Skinnende lakk, silikon, lær og florlette blonder. Det er noen av hovedingrediensene under årets erotikkmesse i København. Det er 14. gang messen som skal pirre våre erotiske sanser går av stabelen.

Tabubelagt

Selv om danskenes frittalenhet har ført til at det er lettere å snakke om sex, så er bruk av hjelpemidler fremdeles tabubelagt.

Eksperter mener at sexleketøy gir både kvinner og menn mulighet til å utforske sin egen seksualitet. Derfor mener de at leken og leketøyet er helt avgjørende for den enkelte og parets velvære. Messen gir inspirasjon.

Les også:

Stor test av sexleketøy

Alt om sexleketøy

Her finner man noe for enhver smak, og bransjen minner om, at vi i disse tider ikke må glemme å elske, og elske med, hverandre.

Gir liv til forholdet

Sexolog og parterapeut Rikke Thuesen oppfordrer alle par til å prøve å gå på en sexmesse:

- En godt måte å få liv i parforholdet er å bryte vanene. En kroferie, en romantisk middag - eller en tur på en sexmessse, sier hun til Ekstrabladet.dk .

- Man oppdager noe på en slik messe. Plutselig står man og prater med noen s/m-ere fra SMIL, eller man ser annerledes leketøy eller en pornofilm. Og så kan man si til partneren: "Så du det der, hva synes du om det?" Og på den måten kan man prate om noen ellers glemte lyster, sier Rikke Thuesen.

Les mer på Klikk Samliv

Foto: Scanpix

Sexolog Rikke Thuesen mener at en sexmesse kan gi nytt liv til parforholdet. Det gir i alle fall paret noe å prate om. © Foto: Scanpix

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!