Freida Pinto

SØT OG ROCKA: Freida Pinto hadde balansert den søte kjolen med et mer rocka belte. © Foto: Bulls

Freida Pinto, som har den kvinnelige hovedrollen i den Oscar-belønnede filmen «Slumdog Millionaire», var slående vakker da motemagasinet Vogue inviterte til åpningen av fotoutstillingen «Extreme Beauty» i Madrid denne uken.

Les også: Alt om Oscar-utdelingen

Klassisk skjønnhet gjennom tidene

Bildene i utstillingen er tatt fra amerikanske Vogue, og inneholder legendariske fotografier fra 1930-årene og fram til i dag.

Formålet med utstillingen er å vise hvordan oppfattelsen av klassisk skjønnhet har forandret seg gjennom tidene, og hvordan sminke, fotografisk manipulasjon og kosmetiske inngrep har blitt en del av skjønnhetsscenarioet.

«Extreme Beauty» blir gjort i samarbeid med designerduoen Dolce & Gabbana som akkurat har lansert sin egen sminkelinje.

Les også: Scarlett Johansson fronter D&G

Bar en D&G-kjole

Alle kjendisene som var på åpningen av utstillingen hadde derfor kledd seg i klær fra designerne, og Freida var intet unntak.

Hennes pudderrosa og korte kjole, med tilhørende svart belte med blomsterdetaljer og påsydde krystaller, hadde duoens signatur.

Selve kjolen var supersøt og romantisk, mens beltet var med på å rocke opp antrekket slik at det ikke ble for sukkersøtt.

Skuespilleren holdt ellers stilen enkel og bar lite smykker. Hun hadde kun en ring på den ene fingeren.

Skoene hun hadde tatt på seg var såkalte statementsko fra Dior med ekstremt høye hæler, og også disse var med på å gjøre antrekket mer rocka.

Les også: Måtte skifte hudfarge for Vanity Fair

Naturlig vakker

Freida Pinto hadde latt sine lange, vakre lokker får store, bohemske krøller. Hun så rett og slett nydelig ut med sitt utslåtte hår.

Også sminken hennes var vakker og naturlig - det skal jo ikke så mye til når utgangspunktet ditt er som hennes.

Vi gir Freida ti av ti mulige poeng, og gleder oss til å følge med på henne fremover. Nå som hun har fått kjendisstatus, kommer vi garantert til å se mye til henne.

Les også:

Oscar-utdellingens store vinner

La deg forføre av magiske Madrid

Freida Pinto

UKENS BEST KLEDDE: Freida Pinto var slående vakker i kjole fra Dolce & Gabbana og plattformsko fra Dior. © Foto: Bulls

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!