Gucci, Balmain, Anna Sui, Alexander Wang, Sportmax og Blugirl..... de hotteste designerklærne for våren 2009 er nå ute i butikk. Men design koster skjorta og litt til.

Designerklær er dyrt

Eksempelvis koster en av Balmain sine berømte uniformsjakker rundt regnet 50 000 kr, men er allerede utsolgt (!) fra Net-a-porter.com. Ønsker du varianten i denim, finnes den på Luisviaroma.com til den nette sum av 25 155 kr. Bik Bok fører også uniformsjakker, vi fant en til kr 399.

Vasser du ikke i penger, anbefaler vi deg å en titt på bildegalleriet over hvor vi viser deg hvor du kan kjøpe klær som likner designernes til en mye billigere penge.

Les også:

De beste nettbutikkene

Klær som likner

Rene kopier kan det vel knapt kalles, men de store billigkjedene har i allefall latt seg inspirere i veldig stor grad av vårens største trender på catwalken.

Stylist Rubi Sørvik har på oppdrag fra Klikk Mote funnet frem til klær, smykker, vesker og sko som er nesten helt likt det du ser på catwalken.

Forhandlere

Sett noe fint du liker? Forhandlerliste finner du her.

Les også:

Haremsbuksa er tilbake

Avslør piratkopierte vesker

Bildene kjendisene helst ville vært foruten

Les hele saken

Se flere saker fra: Slik skal du se ut i sommer

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!