Jeg følte meg litt liten

Gro Hammerseng (28): - Jeg fikk vite at jeg var kåret til verdens beste håndballspiller dagen før OL startet, så jeg kunne ikke bruke særlig mye energi på det. Men det var en rar følelse å få beskjeden. Jeg ble overrasket og glad, men samtidig var det litt skummelt. Jeg mener å huske at jeg følte meg litt liten, og at jeg sa til meg selv at "nå må du ta deg sammen og være takknemlig".

Da vi faktisk vant OL-finalen, følte jeg meg privilegert og utrolig glad. I et par døgn var jeg i en slags lykkerus. Etter hvert ble det som om jeg hadde drømt at det skjedde, og det var deilig å kunne minne seg selv på at det faktisk var virkelighet.

Det var ikke akkurat vanskelig å holde beina på jorda. Serien i Danmark startet litt over en uke etter OL, og vi tapte åpningskampen. Det er alltid en ny kamp. Man kan ikke leve på tidligere prestasjoner, men man kan kose seg med de gode minnene innimellom.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!