Victoria Beckham

HELFIGUR: Victoria gjør slett ingen dårlig figur i helfigur. © Foto: Stella

Man kan mene hva man vil om Victoria Beckham, men på New York Fashion Week overgikk hun seg selv og glitret hun i en kjole som fikk fashionistaer verden over til å sikle av misunnelse.

Armani

Det var under Armanis lansering av hans nye konseptbutikk under moteuka i New York at Posh glitret med sin tilstedeværelse.

Kjolen var selvsagt designet av moteguruen Giorgio Armani himself.

Les også: Det verste fra catwalken

Velvalgte sko

Hælene på de superlekre skoene raget skyhøyt over bakken, og gjorde underverker for beinlengden med tanke på at Victoria Beckham bare er 163 cm høy. Et godt skovalg med andre ord.

Les også: Denne reklamen ble bannlyst

Detaljene

Lett sotede øyne, naturlige lepper, svarte kortklipte negler og en kjempestor cocktailring akkompagnerte den funklende kreasjonen.

Slik skal det gjøres!

Les også:

Sexy Armani-reklame

Nettets beste interiørbutikker

Slik avslører du piratkopierte vesker

Posh

POSH: Posh er posh, og det beviser hun her. Nydelige sko med killer heels, vakker sminke inkludert mørke negler, og helt til høyre står hun side om side med designer Giorgio Armani. © Foto: Stella

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!