For at leppene dine skal se så bra ut som mulig, er det ikke bare å kline på med masse leppestift - det er faktisk litt mer som skal til.

Vi forteller deg hvordan du ved tre enkle steg får perfekt resultat når du skal bruke leppestift.

Les også: Slik velger du riktig leppestift

Slik gjør du:

1. Ta først på litt leppepomade, og tørk vekk overflødig fuktighet med litt papir. Leppene skal ikke være tørre når man påfører leppestift, men fettet i leppepomaden gjør at den ikke vil sitte. Det er derfor man forsiktig skal fjerne overflødig fett.

2. Dekk deretter leppene med en primer for lepper. En primer gjør at leppestiften sitter lenger, og du slipper å påføre mer hver halvtime.

3. Til slutt påfører du leppestiften med et jevnt lag. Press deretter vekk det overflødige med papir, før du avslutter med å legge et nytt lag med leppestift.

Les også: Smink deg etter øyeform

Les mer og se bilder:

Lær sminketriksene som passer din ansiktsform

Verdens mest sexy kvinner

Leppelekkert

FRA VENSTRE: Estée Lauder Signature lipstick, C35 rich red (kr 200), Elizabeth Arden Color intrigue effects lipstic, nr. 01 poppy cream (kr 190), Elizabeth Arden Ceramide plump perfect lipstick, nr. 02 perfect brick (kr 195), Make Up Store Lipstick, devil matt (kr 175). © Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!