=

Kamilles sjefredaktør Kjersti Mo er på jakt etter en ""vanlig"" jente som skal pryde forsiden.

Norske jenter elsker Kamille, og vi elsker norske jenter! Derfor inviterer vi dere lesere til å sende inn bilde av den du ønsker på forsiden av bladet. Du kan foreslå deg selv, søsteren din, en venninne eller andre.

- Det er ikke alltid de pene jentene som er de beste modellene. Vi jakter ikke på bare fine trekk, vi vil ha covermodeller som har sprut, guts og glimt i øyet, sier Kamilles sjefredaktør Kjersti Mo.

Meld deg på!

Er du sporty nok til å melde deg på? Eller har du en god venninne som bør få sjansen? Kanskje det er hennes tur til å få sine 15 minutters berømmelse?

Blant de innsendte forslagene blir det plukket ut et antall finalister som presenteres i Kamille. Så er det opp til leserne å stemme frem vinneren!

Dette kan du vinne

Både coverkandidater, innsendere og de som stemmer kan vinne flotte premier fra Helena Rubinstein.

Vinneren vil styles og sminkes av kosmetikkmerket Helena Rubinstein og fotograferes til Kamilles cover. Hun vil også motta en luksuriøs produktpakke fra Helena Rubinstein.

Slik gjør du det

Det som kreves er at du sender inn et godt bilde og en begrunnelse for hvorfor akkurat hun som smiler mot oss på bildet egner seg som Kamillefjes.

Sende ditt bidrag til kamillecover@gmail.com.

Ikke glem å skrive navn og kontaktinfo til både deg og den du foreslår (hvis bildet ikke er av deg selv)..

Kamille

FORSIDE: Vil du bli, eller kjenner du noen som kan passe som forsidemodell for Kamille? © Foto: Kamille

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!