Heather Graham

LADY IN RED: Heather satt litt farge på tilværelsen med denne fotsiden røde kjolen. © Foto: Bulls

Skuespilleren Heather Graham lyste opp i vintermørket med den røde kjole som hun bar på en prisutdeling i New York denne uken.

De krever sin kvinne å troppe opp i et rødt antrekk. Rødkledde kvinner får nemlig mest oppmerksomhet fra det mannlige kjønn, så kler man seg i rødt må man være forberedt på dette.

Les også: Mer sex for kvinner i rødt

Heather, som kanksje er mest kjent for sin rolle som Rollergirl i «Boogie Nights», så både sofistikert og elegant ut i den fotside kjolen.

Den røde fargen var dessuten en vakker kontrast til hennes lyse hud.

Kjolen krevde såpass mye oppmerksomhet, så skuespilleren hadde valgt å holde accessoirene så enkle som mulig med et tynt sølvkjede rundt halsen og et enkelt, bredt smykke rundt overarmen.

Håret hennes var også enkelt. Heather hadde rettet det ut, og latt det ligge naturlig løst over skuldrene. Øyensminken var naturlig, mens leppene hennes var farget i en rødtone som matchet kjolen.

Vi applauderer Heather som rett og slett så rålekker ut.

Les også:

Kate Moss' stilhemmeligheter

Slik får du perfekte røde lepper

Fra prektig pike til Playboy

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!