For 2009 lanserer Star Tour i samarbeid med NSB hele 11 nye togreiser. De nye turene går til Italia, Kroatia, Slovenia, Tyskland og Østerrike. Med i alt 24 togreiser til 10 land blir Star Tour nå Europas ledende reisearrangør av togturer med et stort utvalg i både rundreiser og tematurer. Du kan lese mer om årets tognyheter fra Star Tour her.

Les også:

Polen på skinner

Fottur i Nord-Italia

Spennende alternativer

Reiseselskapet Escape Travel tilbyr eksklusive togreiser over hele verden. En av de mest spennende togturene du kan ta er å bli med et av de overdådige togene på den Transsibirske Expressen som går fra Moskva og hele veien til Beijing. Escape Travel tilbyr også togreiser andre steder i Europa og Asia, samt i Afrika og Nord-Amerika. Les mer om togtilbudet her.

Dersom du kunne tenke deg å reise med tog i Amerika, tilbyr også Nordmanns reiser togturer i både Canada og USA.

BLUE TRAIN: Star Tours Blue Train er en mer miljøbevisst charterreisemåte. Turene går nå til 10 ulike land.=

BLUE TRAIN: Star Tours Blue Train er en mer miljøbevisst charterreisemåte. Turene går nå til 10 ulike land. © Foto: Fredrik Hjerling / Fritidsresor / Star Tour

Glem ikke interrail

Dersom du ønsker å sette deg på toget i Norge og reise forbi vakkert landskap i vårt eget og andre europeiske land, er muligheten der for å dra på interrail. Du finner informasjon om interrail hos NSB.

Les også:

Drømmereiser for matglade

Snart utsolgt til Abba-paradis

Tilbake til Klikk reise

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!