Det er fort gjort å neglisjere kroppen om vinteren når den er bortgjemt bak så mye klær. Men det er ikke så mye som skal til. Følger du disse tre punktene, garanterer vi at huden blir silkemyk:

1. Bruk fuktighetsgivende dusjolje i stedet for såpe. Såpe tørker ut huden, og det gjør for øvrig vann også. Dusjoljen smører og gir fuktighet.

Les også: Skjem deg bort på badet

2. Skrubb kroppen en til tre ganger i uka for å holde fiskeskjellshuden unna leggene dine. Bort og vekk med døde hudceller og irriterende nupper! For ekstra god peelingeffekt: Bruk skrubbehansker samtidig som du bruker peeling med korn. Da er silkehuden sikret!

3. Smør deg med rikelige mengder bodylotion mens huden ennå er fuktig. Bruk gjerne produkter med ekstra fettstoffer (produkter kalt body butter, body balm eller olje) hvis du har veldig tørr hud. Smør godt på knær, hæler og albuer.

Les også: Ekspertens favoritter

I Det Nye nr 1 får du en komplett guide til perfekt vinterhud. Se også redaksjonens favorittprodukter!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!