Vi nordmenn bruker i gjennomsnitt 4000 kroner hver på julegaver. Noen er flinke til å legge mer sjel enn penger i presangene, mens andre flesker til med flatskjermer og twintipski til hele slekta. Uansett svir de fleste av oss av mer penger i desember enn i månedene før. Og de går ikke bare til presanger. Vi må jo ha ny kjole til julebordet, pinnekjøtt, ribbe og marsipan, hauger av stearinlys, edelgran og champagne, også!

Så kommer januar og den berømte sure svien. Men ingen grunn til å grave seg ned - vi gir deg den komplette guiden til shopping i årets kjipeste måned! I Det Nye nummer 1 får du tips om hva du bør kjøpe på salg, hva du bør tenke på når du shopper second hand, og ikke minst hva du selv kan gjøre for enkelt å fornye gamle filler. Her er det mye å spare!

Hvor mye bruker du i året på shopping, tror du? I dette nummeret møter du Hilde og Martine som handler for henholdsvis 60 000 og 20 400 kroner. Mens Hilde elsker design, er Martine mest glad i det hun finner i bruktbutikker. Og mens Hilde skeier ut med champagne, er en ekstra god kaffe latte luksus for Martine.

Hva tror du forresten at en kaffe latte om dagen koster deg i løpet av et år? Slå opp i Det Nye nummer 1 og få deg en overraskelse!

Les også: Bli en vinner på salg

Nysgjerrig på hvilke andre godbiter du kan finne i Det Nye nr. 1? Klikk her.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!