Bobbi Brown makeup

Lekker makeup fra Bobbi Brown er nå å få på Steen & Strøm i Oslo. © Foto: Produsenten

Bobbi Brown.

BOBBI BROWN: En av verdens mest kjente makeupartister ser slik ut. © Foto: Produsenten

Bobbi Browns makeup er velkjent for de fleste makeupartister.

Merket kjennetegnes av stort utvalg til alle hudfarger, gode produkter og fine pensler.

Det amerikanske skjønnhetsbladet Allure har blant annet kåret noen av hennes produkter til best i klassen. For eksempel vant Long-Wear Gel Eyeliner Allure sin Readers' choice award.

Begynte på 1980-tallet

Bobbi's kjærlighet til makeup begynte da hun oppdaget sin mors sminkepung. Etter videregående bar det til Emerson College i Boston, hvor hun tok en bachelor i teatersminke. Så tok hun turen til New York for å prøve lykken som profesjonell makeupartist.

Dette var på 1980-tallet, hvor makeup ikke var i nærheten av hva det er i dag. Det var tykk brunkrem, overpudrede neser og i det hele tatt litt for mye av alt.

Da Bobbi møtte en kjemiker på foto-opptak for et magasin i 1991, fikk hun sjansen til å utvikle en leppestiftkolleksjon i brune nyanser. Det ble starten på noe stort.

I dag er hun en av verdens største og mest kjente makeupartister.

I tillegg til produktlinjen sin, holder hun fortsatt de erfarne makeupfingrene sine varme ved å legge makeup på verdens største stjerner.

Les også: Slik får du fin hud

Les også: Rougen redder deg.

Les også: Stjel stilen til denne it-jenta!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!