Den klassiske stripete trøyen er en favoritt blant kjendisene. Enten du styler den i marinestil eller med Paris i tankene, er den et fint og trendy hverdagsplagg.

Den stripete gensertrøyen bringer tankene til Frankrikes hovedstad, men også til marinesoldater og sjømenn. Dette er et plagg som kan styles på forskjellige måter.

Les også: Gjør et hotellkupp i Paris

Under en blazer er den Parischic, brukt alene er den avslappet og kul og over tights hyller den 70-tallsikoner som Brigitte Bardot og Edie Sedgewick.

Les også: Herreblazer er hipt

Kjendisene får ikke nok av den og definitivt ikke Carrie Bradshaw. I «Sex & The City»-filmen kan en observant seer telle opptil flere stripete gensere stylet forskjellig i fortryllende flotte antrekk.

Les mer og se bilder: Festpremiere for «Sex & The City»-filmen

Les også: Nå kommer oppfølgeren

Stripete trøye

FRA VENSTRE: T-skjorte med gullknapper fra Gina Tricot (kr 149), turtleneck fra Cottonfield hos Companys (kr 500), genser med trekvart erm og brystlommer fra H&M Organic Cotton (kr 398) © Foto: HM Foto

Stripete trøye

FRA VENSTRE: Bomullstrøye med knapper på skuldrene fra Ganni hos Kemt (kr 599), genser med rysjer fra Oasis (kr 549), Pike fra Polo Ralph Lauren hos Paragon (kr 899) © Foto: HM Foto

All styling ved Line Lislerud.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!