Ikke undervurder effekten av rouge. Rouge gir deg glød og kontur, farge og karakter. Ser du trøtt og dradd ut, kan nettopp rougen redde deg!

Ferskenfarger og rosatoner er det beste valget om du ønsker de søte eplekinnene som vi ser på it-jenta Zooey Deschanel.

Hold fargene friske og uten for mye brunt - det lager den perfekte rosa rødmen. Jo mørkere hudtone du har, jo mørkere toner kan du velge.

Rouge

Bare Minerals Blush © Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Bare Minerals

Mineralmerket Bare Minerals har laget denne friske ferskenrosa rougen med masse skimmer i som lyder navnet Beauty. Den inneholder mica som gir huden en fin glød.

Kr 315.

Les også: Høstens lekreste makeup

Rouge

Clinique Fresh Bloom All Over Cover. © Foto: Gry B. Traaen

Clinique

Clinique Fresh Bloom All Over Colour finnes i fire nyanser, og er dekorert med en blomst i mørkere farge. Den mørkeste fargen kan legges under kinnbeina for å fremheve dem. Den lyse tonen legges midt på eplekinn for å gi glød.

Kr 275.

Les også: Våken og vakker med riktig mat

Rouge

L'Oréal Paris Blush Délicieux. © Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

L'Oréal Paris

L'Oréal Paris Blush Delicieux kommer i 5 nyanser. Smil til deg selv i speilet og påfør litt på selve eplekinnet. Gir lys rosa farge med litt skimmer.

Kr 120.

Rouge

Make Up Store Blush. © Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Make Up Store

Make Up Store Blush i fargen Luxury er en lys rosa rouge som er lekker dersom du er vinterblek og ønsker å se ut som en isprinsesse. Ønsker du mer kontur til ansiktet, anbefales et lett strøk med solpudder under kinnbeina først.

Kr 155.

Les også: Slik får du fin hud

Rouge

Mac Cosmetics Blushcreme. © Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Mac Cosmetics

Mac Cosmetics Blushcreme er en kremrouge som enkelt kan påføres med fingrene. Denne heter Ladyblush, er lys ferskenrosa og gjør seg ypperlig som rouge på eplekinn. Kremrouge inneholder fuktighet og er fint hvis du har tørr hud.

Kr 185.

Rouge

Lancôme Blush Subtil. © Foto: Gry B. Traaen

Lancôme

Lancôme Blush Subtil skimrer litt i gull, og er perfekt både til hverdags og fest. Legges med lett hånd midt på kinnene med en middels stor børste for best resultat.

Kr 335.

Les også: Slik får du lange blafrende bambi-vipper

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!