Minnie Driver

SEKKEKJOLE: Minnie har på seg en kjole som ikke er like flatterende. © Foto: Stella

Skuespiller Minnie Driver var kledd i dette antrekket da hun spradet opp den røde løperen på premieren til filmen «Four Christmases» på torsdag.

Det som ødela «looken» er selve kjolen. Men verken skoene eller vesken passet helt heller.

Det største problemet, var at Minnie hadde tatt på seg en kjole som var altfor stor.

Greit nok at løstsittende kjoler kan se fint ut, men denne gjorde det overhodet ikke.

Blonder er også veldig trendy denne sesongen, men det hjelper ikke.

Les også: Romantisk goth

Hadde kjolen vært uten de lange ermene, og figursydd, hadde den sett mye finere ut. Hadde den i tillegg hatt en dypere utringning, begynner vi å snakke. Nå så den bare tantete og kjedelig ut.

Boots er også hot denne sesongen - både til bukser, kjoler og skjørt, men akkurat i dette tilfellet ble det ikke helt riktig.

Igjen, det kan godt ha noe med den sekkelignende kjolen å gjøre. Hadde den sittet som et skudd på henne, hadde kanskje skoene funket.

Les også: Robuste boots til regnfulle dager

Vesken hjalp heller ikke på helhetsinntrykket av antrekket Minni hadde tatt på seg. Den farge-koordinerte med skoene, men passet ikke til kjolen.

Dessuten, når du tropper opp på en festpremiere hvor resten av gjestene kler seg i svart dress og cocktailkjoler, så burde du kle deg litt mer fancy.

Hvis Minnie hadde akkompagnert kjolen med noen høyhælte pensko og en liten clutchveske, hadde hun kanskje sett bedre ut. Men det er helhetsinntrykket som gjelder, og det klarte hun ikke helt å dra i land.

Minnie Driver skal få plusspoeng for de lekre, røde leppene sine og resten av sminken. Håret hennes var derimot noe kjedelig.

Vi har bare et råd å gi henne til neste gang: Husk å følge dresskoden.

Les også: Minnie ble mamma

Les mer og se video: Fristende røde lepper

Minnie Driver

KULE BOOTS: Bootsene Minnie har tatt på seg er kule nok de, men de passer ikek til kjolen. © Foto: Stella

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!