Hei!

To av de viktigste hobbyene mine er sang/musikk og smykkelaging.

Sang og musikk opptar en veldig stor tid av hverdagen min. Jeg elsker å finne ny og litt sær musikk, og spesielt jenteband - girlpower for alle penga! Hehe.. Det finnes så utrolig mange bra band som det er få som vet om.

Jeg liker også å finne band fra 70 - tallet. Det er så masse kult, og interessant fra den tiden.

Utenom dette så synger jeg en del. Noen ganger er det kor, andre ganger som forsanger i menigheten jeg er med i, og noen ganger bare møtes vi noen venner og synger og spiller litt forskjellig musikk. Det er så gøy å synge og spille musikk, tiden flyr og plutselig må man hjem eller være et annet sted. Musikken får deg virkelig bare til å leve akkurat der og da. Leve i nuet rett og slett, og det er fantastisk.

Smykkelaging er også en av hobbyene mine, og jeg lager smykker av gamle ting og nye ting. Jeg har blant annet laget smykker av litt tråd og noen gamle kassetter jeg fant i kjelleren, kjeder med knapper på, korker, og diverse ting folk mener ikke er til nytte lenger.

Jeg lager også øredobber av perler, bilder som jeg laminerer og henger på en krok mm. Mange ganger har jeg blitt sittende med lillesøstrene mine, blitt inspirert av dem til å lage noe. Noen ganger får jeg faktisk ideer fra dem, det er jo veldig morsomt. Jeg kan bli sittende i flere timer å lage smykker, det er så avslappende og gøy.

Mvh

Nathalie Nicholson

Les hele saken

Se flere saker fra: Lær deg å leke

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!