Prince.

UTSØKT OG MYSTISK: Faktisk så mystisk at han ikke dukket opp på de avtalte showene for å pushe parfymen "sin". © Revelations Cosmetics inc.

Kosmetikkfirmaet Revelations saksøker nå Prince Rogers Nelson, som er best kjent under artistnavnet Prince, for kontraktbrudd, melder canadiske The Star.

Plate og parfyme

Etter at Prince ga ut albumet «3121» i 2006, skulle han bistå aktivt i markedsføringen av en parfyme ved samme navn. Lanseringen av parfymen skjedde 7. juli 2007 (07.07.07).

Godlukten skal iføge Revelations være utsøkt, mystisk og eksotisk - akkurat som artisten selv.

Les også: Britney lukter kake

Produsenten hevder de brukte om lag 13 millioner kroner på produktet. Som takk for Princes innsats, skulle plateselskapet hans Universal få halvparten av overskuddet.

Møtte ikke opp

Prince uteble imidlertid fra en rekke happenings som skulle løfte «3121»-parfymen til salgstoppen. Og da uteble pengene og suksessen også.

Nå mener parfymeprodusenten at den vesle karen med det enorme talentet ikke har oppfylt sin del av kontrakten. Derfor krever de at artist og plateselskap tar sin del av utgiftene.

Universal tar ikke kravet på alvor. Prince på sin side tar ikke engang telefonen, skriver nettstedet.

Les også:

Armanis hunky duftfelle

Størrelsen spiller en rolle

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!