Kristanna Loken

ONE-PIECE: Kristanna Loken i en jumpsuit i skinn. © Foto: Stella

Kristanna Loken troppet opp i dette antrekket da hun var på lanseringsfesten til Shaun Whites nye snowboardspill i Hollywood på tirsdag.

Les også: Slik gjør du Los Angeles

For mye av det gode

Greit nok at det er trendy med skinn denne sesongen, men en jumpsuit i skinn er ikke, jeg gjentar ikke, pent! Det blir rett og slett mye av det gode.

Spesielt ille blir den også siden den er i lysebrunt skinn. Man får nærmest frysninger nedover ryggen av å se på henne.

Les også: Kjole i skinn er in

Kristanna er kjent for å bruke skinn, men hun har virkelig tatt sin forkjærlighet for skinnklær til nye høyder denne uken.

Ikke bare har hun tatt på seg en jumpsuit i lysebrunt skinn, hun har også på seg boots i lysebrunt skinn. Det er jo tross alt viktig å koordinere antrekket sitt...

90-talls sminke

Heller ikke sminken har hun vært spesielt heldig med. Hadde man ikke visst bedre, kunne man trodd at bildet var tatt på tidlig 90-tallet. Sminken hennes oser i hvert fall av det tiåret.

Å kombinere mørk øyenskygge og leppestift var typisk slik man sminket seg da.

Hadde hun gått for enten de mørke øynene eller de mørke leppene, hadde det vært greit. Men det er aldri kledelig å kombinere det!

Les også: Få et intenst blikk

Konklusjonen? Frøken Loken hadde hatt godt av å bruke penger på en stylist, i stedet for å bruke dem på skinnklær.

Les også: Kjendisenes motemisser

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!