Det skortet verken på champagne eller mote da Aschehoug forlag inviterte til lanseringsfest av boken «Fashion Bible» torsdag kveld.

Boken er laget av toppmodell og programleder Vendela Kirsebom, sjefredaktør i motebladet Elle, Signy Fardal, og moteredaktør i Elle, Petra Middelthon.

Les også: Dette tjener «moteeliten»

Hege Golf

SKO: Tøffe lakksko fra Acne © Foto: Silje Golf

Fordi vi fortjener det

Boken skal være en inspirasjonskilde til alle kvinner som er glad i klær. Den tar deg blant annet med på en reise gjennom motens ABC og forteller deg hvordan sko kan løfte antrekket ditt.

- Trenger norske kvinner en slik bok?

- Nei, de trenger den ikke, men de fortjener den, fortalte Signy under presentasjonen av boken.

Herlige accessoirer

Det var mange fasjonable mennesker som hadde tatt turen for å få med seg lanseringen. Og når man inviterer til motefest, er selvsagt gjestene moteriktig antrukket.

Både kvinner og menn troppet opp i antrekk som var en fryd for øyet. Kule accessoirer som tar kjolen til nye høyder var det heller ikke lite av.

Les også: Kjendisenes nye favorittsmykke

Signy akkompagnerte sin kjole med gullveske, en stor gullring og en gullklokke, mens Synnøve Skarbø lyste opp sin lille sorte med en beige Chanel-veske.

Se alle de herlige antrekkene og accessoirene i bildegalleriet over.

Les også: Alt om høstens trender

Les også: Fire stiler i høst

Marthe Krogh

HERLIG ACCESSOIR: Marthe Krogh rocker opp antrekket med kule hansker og en herlig veske. © Foto: Silje Golf

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!