Designere som Rick Owens, Riccardo Tisci for Givenchy og Alexander Wang, viste alle mye skinn i sine høstkolleksjoner.

Skinnjakken har lenge vært et it-plagg, buksen har blitt populær igjen, men nytt i tiden er skinnkjoletrenden vi ser nå.

Den lille svarte har for lengst fått innpass i de fleste jentegarderober. Skinnkjoletrenden er nok mer for de vågale. Men den som intet våger intet vinner, så har du lyst bør du absolutt investere i en kort, svart skinnkjole.

Denne type kjole krever litt ekstra selvtillit, men oser av sterk stilsans, og den kan styles på flere forskjellige vis.

La deg inspirere av kjendisene. Som du ser varierer stilen og snittet fra feminin og søt, til minimalistisk og rocka.

Skinnkjole

FRA VENSTRE: Kjole i skinn med høy hals fra Helmut Lang hos Tatler (kr 7499), kjole i skinn fra H&M (kr 598), kjole i skinn med spenne i ryggen fra Modstrøm (kr 1999) © Foto: HM Foto

Skinnkjole

FRA VENSTRE: Kjole i skinn fra Cubus (kr 349), kjole i skinn med posetet skuldre fra Fifth Avenue Shoe Repair hos Koma (kr 5599), skinnkjole med detaljer i halsen fra Cecilie Juvodden (kr 2999) © Foto: HM Foto

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!