Min hobby er blogging. Jeg elsker det.

Del din blogg med Det Nyes lesere under Det Nyes Jenteprat! Skriver du en spennende blogg kan den bli løftet til Det Nye.nos forside.

Når jeg blogger får jeg mulighet til å dele ting som interesserer meg med andre bloggere. Man får tilbakemeldinger på det man publiserer - gode og dårlige. Dette får meg til å hele tiden ville utvikle meg som person og som blogger. Jeg vil blogge best mulig, ikke bare for meg selv, men også for andre.

Les bloggen: KristineJuice .

En blogger må i praksis utlevere mye av seg selv. Det finnes riktinok bloggere som holder seg anonyme eller som har et alias. Jeg blogger i dagbok sjangeren, dvs at jeg skriver og publiserer om ting som jeg liker (eller ikke liker). Jeg elsker å eksperimentere med klær, så det tar mye plass på bloggen min.

Ved å blogge har jeg fått meg tre nye hobbyer; foto (jeg elsket forresten reportasjen dere hadde nå om foto som hobby), skriving (alltid hatt en drøm å bli journalist) og mote. Det er selvrealisering på alle mulig nivå. Hvordan du anvender verktøyet er opp til deg selv. Blogging er morsomt og for alle.

Hilsen Kristine Reitan

Les hele saken

Se flere saker fra: Lær deg å leke

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!