Verdens definitivt ivrigste musikkfans har blitt kåret av MTV og Sony Ericsson, hele seks av dem kommer fra Norge. De norske fansene er Caroline Holmgren (20) fra Oslo, Stein Edvardsen (25) fra Evenskjer, Roy Erlandsen (22) fra Lillehammer, Annelen Bjarto (18) fra Bergen, Susanne Bråtane (19) fra Helle og Marte Pedersen (18) fra Fagernes. De seks norske deltagerne ble stemt frem på Fanwalk.tv, blant 3000 håpefulle deltagere fra Europa, Midtøsten og Afrika. Se deltagerne på Fanwalk.tv .

De seks går fra Camden i London 29. oktober, og 400 km og 9 dager senere ankommer de Liverpool - og MTV EMA. Det er totalt 100 unge mennesker som skal gå den lange turen, og på veien vil det være en rekke spennende arrangementer. De heldige norske jentene, som nå drar på tur, vil holde Det Nye-leserne oppdatert gjennom Det Nye.no. Blogger, bilder og video fra den spennende ferden vil komme på Det Nye.no hver eneste dag. Følg med på intrigene, arrangementene, forventningene - og ikke minst hvem som blir den heldige vinneren, som skal dele ut pris på MTV EMA. Uansett hvem som vinner vil alle de 100 deltagerne i Sony Ericssons konkurranse kunne ta av seg de slitne vandreklærene, og bli stylet og pyntet til det store MTV-showet.

Det blir ni spennende dager, så følg med på DetNye.no.

I 9 dager og over 400 km skal deltagerne gå fra London til Liverpool

I 9 dager og over 400 km skal deltagerne gå fra London til Liverpool © Sony Ericsson

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!