Krøller skal ikke gjemmes bort, men vises fram med stolthet.

Her er noen enkle tips til hvordan du kan holde krøllene dine vakre og sunne:

Lufttørk håret: Om du unngår å bruke hårføner og rettetang, slipper du å få tørt og bruset hår. Når det lufttørkes, vil også frisyren din se finere og mer naturlig ut, med mer markante krøller.

Fuktighetsgivende sjampo: Krøllete hår er gjerne litt tørt trenger fuktighet for å holde seg sunt og glansfullt. Derfor kan det være lurt å vaske håret med en sjampo som tilfører masse fuktighet og også kure med jevnlig mellomrom.

Vask håret sjeldnere: Det er ikke nødvendig å vaske håret hver dag. Det kan faktisk virke uttørrende på håret. Hvis du har tørt hår, som krølltopper flest, holder det med et par vask per uke.

Bruk balsam: Balsam gir fuktighet til håret, men for mye kan tynge det og få det til å se matt eller fett ut. Det lurt å ikke påføre i hele håret, men fra midten og ut til tuppene.

Riktig stylingprodukter: Stylingprodukter som tilfører tekstur og gjør håret lettere å forme, er å anbefale.

Fremhev krøllene: Bruk gjerne en krem, olje eller serum som fremhever og definerer krøllene. Det vil gjøre krøllene mer medgjørlig og sørge for at de holder seg på plass.

Forsiktig med børsten: Gre helst håret kun når det er vått. Bruk heller fingrene som kam og dytt håret på plass. Overdreven børsting kan gjøre håret brusete.

Rens håret: Det er lurt å bruke en sjampo som renser vekk rester fra stylingprodukter, klorvann og lignende, for at håret skal holdes sunt og glansfullt.

HH 31=

© Foto: Produsenten

Duellen - krem for flotte krøller

Lee Stafford Babe Wave Styling Crème (kr 99) mot Sexy Hair Curling Creme (kr 213).

Lee Stafford:

Produktet lukter godt og er enkelt å fordele i håret.

Ulempen er at håret ikke skal røres før håret er helt tørt. Men ventingen er definitivt verdt det, for kremen fremhever krøllene og gir skikkelig fine saltvannskrøller, med mye skinn og spenst.

HH 31=

© Foto: Produsenten

Sexy Hair:

Denne er også enkel å fordele i håret. Kremen får fram krøllene, eller fallet, i håret.

Den fremhever imidlertid ikke krøllene like godt og de får heller ikke like mye glans. Krøllene holder seg heller ikke like fine like lenge, som med Lee Stafford.

Lee Stafford er vinneren fordi den gir mye mer definerte krøller som varer lenger og i tillegg lukter godt!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!