Quiksilver for Women

UANSTRENT: Quiksilver for Women lager klær til jenter som har et uanstrengt forhold til moter. © Foto: Quiksilver

Etter stor suksess i USA, ønsker nå Quiksilver å lansere sin nye kolleksjon, «Quiksilver for Women», i Europa. På listen over land som får lov til å være med på denne nye Europalanseringen, finner vi Norge.

Fra slutten av oktober kommer merket til å bli solgt i butikken på Arkaden i Oslo.

- Vi er selvfølgelig veldig stolte over å få være den første butikken i landet til å forhandle dette merket. Vi er kjempe spente på å få kolleksjonen ut i butikken, og ikke minst se våre kunders respons til klærne, sier butikksjef på Arkaden, Caroline Endresen.

Det velkjente surfe- og snowboardmerkets nye kolleksjon er i hovedsak beregnet på jenter mellom 18 og 24 år, og er designet for «den unge, uavhengige kvinnen med et kreativt og uanstrengt forhold til mote».

Typiske plagg kommer til å være alt fra denim og strikk til kjoler og T-skjorter av økologisk bomull.

Quiksilver satser hardt på å være miljøvennlige, og ønsker å videreføre dette i den nye «Quiksilver for Women»-satsingen.

Europalanseringen kommer til å skje 24. oktober på Roxy/Quiksilver-butikken på Arkaden.

Quiksilver for Women

ØKOLOGISK: Quiksilver satser stort på å være miljøvennlige, og bruker derfor økologisk bomull. © Foto: Quiksilver for Women

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!