- Prison Break er en actionspekket serie, som man blir totalt hekta på. Hver episode slutter med en enormt spennende cliffhanger, som gjør at man bare må se neste episode. I tillegg skader det jo ikke at Wentworth Miller er kjempekjekk! sier Det Nyes kulturekspert, Marit Aaby Vebenstad.

Les flere saker om tv og film i Det Nye Kulturkick.

- Jeg kan love deg at Wentworth "The Pretty Boy" Miller ikke ville klare seg et døgn i et ordentlig fengsel, sa Dominic Purcell da Det Nye møtte han tidligere. Les hele intervjuet.

Nå er en ny sesong av Prison Break i gang, tirsdager kl. 21:30 på TV3. Og sesongen begynner med en fantastisk spennende dobbeltepisode.

Kveldens episode:

Etter å ha rømt fra de marerittaktige tilstandene i fengselet i Panama, er Michael og Lincoln ute etter hevn over The Company, gruppen som er ansvarlig for å ha ødelagt livet deres og drept kvinnen i Michaels liv, dr. Sarah Tancredi. Michaels søken etter hevn fører ham til Los Angeles, hvor han får vite at Sarah fortsatt er i live, og at deres eneste sjanse til å ta knekken på The Company er ved å stjele den svarte boken deres. Michael og Lincoln samler flere gamle venner og allierte til å hjelpe seg med å fullføre oppdraget, men først må de finne T-Bag, som sitter på livsviktig informasjon. Brødrene står overfor sin hittil største utfordring, og med leiemorderen Wyatt i hælene oppdager de at det å bryte seg inn er mye vanskeligere enn å bryte seg ut.

Se trailere på TV3s nettsider .

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!