Følger du litt med på motene, har du nok fått med deg at herreblazeren er et av de hotteste plaggene akkurat nå. Jakken har blitt et moteplagg som setter en fin spiss på ethvert antrekk, og den bør derfor inngå i enhver garderobe.

Den kommer i så mange forskjellige stiler og varianter at du garantert finner en som passer for deg.

Den sikreste investeringen du kan gjøre når det kommer til blazeren, er å gå for den klassiske svarte. Men liker du syttitallsstilen som er nå, kan en mørk blå, eller rustrød i fløyel være fin.

Er du ute etter en blazer du kan bruke som ytterjakke, bør du velge en som er grovere i kvaliteten. Den kan gjerne være rutete, enten i flanellsstil eller med hundetannmønster.

Herreblazeren er like fin til hverdags som til pent, så finner du en som kan brukes i begge anledninger, vet du at du har gjort et godt kjøp.

Herreblazer

FRA VENSTRE: Sort dressjakke fra Selected (kr 1299), lilla fløyelsblazer fra Sand (kr 3295), sort blank jakke fra Part Two (kr 1299) © Foto: HM Foto

Herreblazer

FRA VENTRE: Grå dressjakke fra Fifth Avenue Shoe Repair (kr 4799), sort og hvit rutete jakke med dobbeltspenn fra Nina Jarebrink (kr 3399), grå småstripete jakke fra H&M (kr 498) © Foto: HM Foto

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!