Courteney Cox

STILREN: Den blå skjolen står i harmoni med den svarte clutchvesken og smykkene og skoene i sølv. © Foto: Stella

En fryd for øyet!

Den tidligere «Venner for livet»-skuespilleren Courteney Cox (44) dukket opp i dette nydelige antrekket på Elle Magazine Women Host in Hollywood fest på mandag.

Antrekket er både enkelt og trendy, og sminken likeså.

Elegant og vakker

Kjolen er elegant i snittet og har perfekt lengde. Med et skjørt som stopper rett over knærne, får Courteney vist fram sine smekre legger.

Himmelblå er dessuten en av de store trendene denne sesongen, og kjolen er dermed veldig moteriktig.

Les også: Flott i blått

Sølv og sort

Smykkene er også enkle. Kjedene i sølv matcher sølvarmbåndet og sølvøredobbene, mens kjedet med den svarte kulen matcher den svarte clutchvesken - som igjen matcher den himmelblå fargen på kjolen.

De høyhælte sølvskoene står igjen i stil til resten av antrekket.

Alle de ulike elementene i bekledningen står i harmoni til hverandre, og hun er derfor en fryd å se på.

Også håret er elegant og stilfullt. Courteney har latt de mørke lokkene sine ligge løst over skuldrene i store, enkle bølger.

Sminken er plettfri. Den duse øyenskyggen og lyse leppene gir henne en vakker nude-look. Det samme gjør den lyse rougen.

Les også: Riktig sminke

Courteney beviser at hun vet å kle seg, og at hun er med på moten. Og hun lever tydeligvis av den enkle leveregelen som mange andre burde følge: Jo enklere, dess bedre.

Les også: Ukens verst kledde

Courteney Cox

SKINNENDE SØLV: De enkle høyhælte sølvskoene er elegante, mens den dype rødtonen på neglene er en fin kontrast. © Foto: Stella

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!