Hei, jeg heter Veronica Strømme, er 24 år og min store hobby er katter, og ikke minst katteutstilling! Jeg har 3 rasekatter, Maine Coon, som er den største av alle tam-kattene, Det er en rolig, nysgjerrig og klok rase!

Jeg har også andre "katte-venninner", så vi reiser land og strand rundt på utstillinger. Det blir fort en del utstillingshelger i løpet av et år- og mye kjøring. Mine katter er heldigvis veldig flinke til å kjøre bil, de slapper av og sover mesteparten av veien.

Det siste året har jeg blant annet vært i Oslo, Ålesund, Stavanger og Sverige, i tillegg til utstillinger hjemme i Bergen. Å reise rundt på utstillinger er veldig sosialt, man treffer andre som har katt på hjernen, og man kan snakke katt non-stop uten at noen går lei av å høre på deg!

Det er jo selvfølgelig også veldig spennende og lærerikt, man er alltid spent på hvilke dommere akkurat mine katter skal til, og hvordan de liker katten. Noen dommere er veldig flinke til å snakke mye og fortelle hva de synes om katten, og hvorfor, da lærer man masse!

Skal jeg på utstilling en helg, må jeg bade alle kattene mine på torsdagen. Det går fort noen timer i dusjen og heldigvis har jeg ubegrenset tilgang på varmt vann siden jeg bor i blokk... ellers hadde det fort gått en tank på hver katt!

Nå er det ikke lenge før jeg skal på utstilling igjen, og jeg gleder meg veldig! Da skal jeg til Stavanger og ha 2 katter med meg. Så da er det nok en helg med katt, katt, katt- og jeg elsker det!!

Vennlig hilsen

Veronica Strømme

Les hele saken

Se flere saker fra: Lær deg å leke

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!