Marchesa

POPULÆRE: Jentene bak Marchesa, Georgina Chapman og Karen Craig, har på kort tid blitt populære blant kjendisene. Her sammen med Eva Longoria i en av deres kjoler. © Foto: Bulls

Det er bare fire år siden bestevenninnene Karen Craig og Georgina Chapman lanserte sin første kolleksjon under navnet Marchesa, men allerede nå er de blitt Hollywoods nye kjæledegger.

- Elsker designen

Stjerner som Jessica Alba, Penélope Cruz, Eva Longoria og Anne Hathaway er bare noen av de som har trykket venninnene til sine bryst.

- Jeg elsker designere som prøver å gjøre kvinner så vakre som de overhodet kan bli, og det er det disse jentene gjør, sier Anne Hathaway.

Romantisk kolleksjon

Karen og Georgina har akkurat vist fram sin nyeste kolleksjon med glamorøse kjoler. Denne gangen valgte de å gå bort fra den tradisjonelle catwalkvisningen, og lot heller publikum beundre kjolene på nært hold.

Klærne til Marchesa er veldig romantiske med rysjer og draperinger. De har blant annet hentet inspirasjon fra de sterke fargene og broderiene som brukes i tradisjonelle indiske klær.

De har også sett på korsetter og andre typer undertøy. Ved å blande dette sammen, håper de at de har laget en moderne og vakker kolleksjon.

Se video fra arrangementet over.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!