Chloë Sevigny

CASUAL-COOL: Chloë er alltid velkledd, både til hverdags og fest. Solbrillene redder antrekket fra å bli for søtt. © Foto: Bulls

Chloë Sevigny (33) våger å være innovativ, og overrasker ofte på den røde løperen.

Kreativt miljø

Allerede som barn viste hun interesse for klær da hun lekte seg i morens garderobe.

Chloë flyttet fra Connecticut til Brooklyn som 18-åring, og befant seg raskt i et kreativt miljø.

Allerede på 90-tallet ble hun referert til som it-jenta. Virkelig kjent for resten av verden ble hun gjennom filmer som «Kids» og «Boys Don't Cry».

Egen design

I dag bor Chloë fremdeles i New York - i East Village. Hun har en fast motespalte for britiske Elle, og er ansikt for motehuset Chloés nye parfyme. Hun har også en sentral rolle i TV-serien «Big Love».

Chloë designet nylig en kleslinje for Opening Ceremony i New York.

Hun er svært innovativ i klesveien og uttrykker seg gjennom klærne sine. Hun har en unik evne til å sette sammen antrekk på en uventet og spennende måte.

Blandet stil

Stilen er en salig blanding av klassisk, moderne, glamorøs og rocka, satt sammen bare slik Chloë kan.

Et viktig aspekt ved stilen hennes er bruken av vintage. En annen gyllen regel hun sverger til, er å fremheve det hun er mest fornøyd med, nemlig beina sine.

PS: I 2004 mente magasinet People at Chloë var blant verdens verst kledde.

Chloë Sevigny

KORTE KJOLER: Chloë fremhever mer enn gjenre det hun er mest fornøyd med, de lange beina sine, med korte skjørt eller kjoler. © Foto: Bulls

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!